Snorketrøbbel for Cruise

(24.08.2007, sist oppdatert 24.08.2007) Utskrift  Del på Facebook

Tom Cruise må sove alene. Grunnen er hans høylytte snorking.

Det er det amerikanske magasinet Star som skriver at Tom Cruise og Katie Holmes sover i hvert sitt rom.

 

- Dette fungerer for begge to. Selvfølgelig er de to mye sammen på kveldene som de fleste gifte par. Tross alt har de klart å lage Suri! Og dette med separate soverom tyder absolutt ikke på at noe er galt mellom dem. Tvert imot har de det best sånn.

 

- De er åpne om dette overfor venner og fleiper om at de må ha hvert sitt soverom. Katie sier at Tom snorker voldsomt, og bare ved å sove i andre enden av huset, kan hun få sin skjønnhetssøvn, sier en kilde.

 

Paret skal ha sovet hver for seg helt siden de startet forholdet sitt i 2005.

 

- I starten gjorde de det slik fordi Katie er katolikk og de hadde så vidt begynt forholdet. De følte det var mest riktig. Nå som de er gift, føler de seg fortsatt komfortabel med ordningen.

 

- Da Katie flyttet inn i huset, fikk hun klar beskjed om at Tom holdt til i nordfløyen i andre etasje, og at hun fikk vestfløyen i samme etasje til sin disposisjon, sier kilden videre.

 

Katie har malt sin fløy i feminine pastellfarger og fylt rommet sitt med kosedyr. Hvordan det ser ut i Toms del av huset sier historien ingenting om.

(©NTB)

 


Les alt om Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews