Smith og Cruise er venner og konkurrenter

(24.01.2008, sist oppdatert 24.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

Hollywood-stjernene Will Smith (39) og Tom Cruise (45) er venner, men er så konkurranseorientert at de puster hverandre i nakken hele tiden for å være best.

Men Smith innrømmer også at han og hans gode venn Cruise støtter hverandre om det skulle røyne på for en berømt skuespiller. De to gir hverandre tips om alt mulig, inkludert hvordan man skal oppdra sine barn.

 

- Han er min beste venn. Vi gir vårt ytterste for å være den beste. Vi gir begge ungene våre undervisning hjemme, sier Smith.

 

Samtidig meldes det at den sørafrikanske skuespilleren Charlize Theron er lysten på å arbeide sammen med Will Smith igjen, selv om de nettopp er ferdig med en innspilling. Theron spiller Smiths kone i «Hancock». Den handler om en uheldig superhelt og får premiere senere i år.

 

Hun sier at hun kan spille i hva som helst bare for å være i nærheten av Smith.

 

- Ja, jeg ville endog ha laget en film om en båndopptaker med Will Smith! Jeg elsker å arbeide med ham, han er en helt utrolig skuespiller, sier den 32 år gamle skuespilleren som fikk en Oscar i 2004 for sin rolle som Aileen i «Monster».

(©NTB)

 


Les alt om Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews