- Scientologer kalte Nicole Kidman sosiopat

(06.07.2012, sist oppdatert 06.07.2012) Utskrift  Del på Facebook

Scientologer skal ha kalt Nicole Kidman sosiopat foran barna hennes, hevder et tidligere medlem av trossamfunnet.

Da Nicole Kidman og Tom Cruise ble skilt i 2001, ble parets to adoptivbarn, Isabella og Connor, boende hos sin far. Begge har gått på scientologiskole, og ifølge ryktene er det også slik Cruise ønsker å oppdra datteren Suri (6) han har sammen med Katie Holmes.

 

 

Nettstedet skriver at Kidman nesten ikke har sett sine adoptivbarn etter skilsmissen. - Ja, barna er oppdratt innenfor scientologilæren. Det er for vanskelig for meg å snakke om, har Cruises andre ekskone tidligere uttalt.

 

Nå hevder et tidligere medlem av kirken nå at Scientologikirken har fôret Nicole Kidmans barn med informasjon om at hun angivelig skal være sosiopat, skriver . Dette skal han ha gjort i et forsøk på å løsrive de to barna fra moren sin. - Han fortalte dem igjen og igjen at moren deres var en sosiopat, og etter en stund trodde de på han, sier et tidligere medlem i kirken, Marty Rahtbun.

(©NTB)

 


Les alt om Nicole Kidman og Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews