Scientologene tilbyr Winehouse hjelp

(06.10.2008, sist oppdatert 06.10.2008) Utskrift  Del på Facebook

Amy Winehouse har fortalt venner at hun har fått en oppringning fra scientologsektens «kjendissenter» i Los Angeles med tilbud om hjelp.

Winehouse, som sliter med rusproblemer både i form av alkohol og narkotika, har flere ganger prøvd å legge seg inn til avvenning - uten at det hjelper.

 

Nå skal hun ifølge Daily Mirrors kilder være i ferd med å tenke alvorlig over tilbudet fra den kontroversielle sekten, som har flere kjendiser som medlemmer - blant dem Tom Cruise og John Travolta. Også artisten Pink skal for trøst etter sin skilsmisse ha henvendt seg til scientologene, som driver et eget Celebrity Center i Hollywood.

 

Scientologene skal ha anbefalt sitt Narconon-program da de ringte rett til Amy Winehouse selv. En nær venn av den plagede stjernen sier til avisen:

 

- Hun ble oppringt fra kjendisdelen av scientologkirken. Hun tror de fikk nummeret hennes via en av de amerikanske musikkprodusentene som jobbet med henne på «Back to Black»-albumet hennes.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews