Schwarzenegger overrasket over filmcomeback

(15.08.2012, sist oppdatert 15.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

Schwarzenegger overrasket over filmcomeback. Foto: © Landmark / PR Photos
Stram kar: Arnold Schwarzenegger er igjen å se på filmlerretet. Foto: © Landmark / PR Photos
Den tidligere California-guvernøren Arnold Schwarzenegger sier han overrasket seg selv ved å returnere til filmlerretet.

I et nytt intervju forteller han at han helt hadde utelukket å gjøre mer film, etter at han steg i politikergradene. Han sier til Bang Showbiz:

 

- Da jeg var guvernør, kunne jeg besøke et filmsett og takke folk for at de filmet i California ettersom det er bra for økonomien.

 

Han sier videre: - Jeg så Tom Cruise henge opp ned i en sele for en kampscene, og jeg sa: «jeg er glad jeg slipper å henge opp ned og gjøre slike kampscener om- og om igjen. Jeg er lykkelig for å være guvernør og jeg kan ikke forestille meg at jeg gjør det der igjen.»

 

Men Arnold kom tilbake, og sier: - Få år etter at jeg sa det, er jeg nå tilbake på filmsettet selv og jeg har det storartet.

 

I senere år har Arnold Schwarzenegger figurert i nettopp actionfilmer, i først «The Expendables», og siden i oppfølgeren. Han synes det har vært fantastisk å jobbe med Bruce Willis og Sylvester Stallone.

 

- Det var bare den perfekte filmen å gjøre comeback i, forklarer han.

(©NTB)

 


Les alt om Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.293 sec - 1 pageviews