Ryan Reynolds i drag

(16.10.2009, sist oppdatert 16.10.2009) Utskrift  Del på Facebook

Ryan Reynolds vil kle seg ut som en kvinne i sin neste film.

Skuespilleren fra «X-Men Origins: Wolverine» skal ha hovedrollen i filmen som foreløpig ikke har fått noen tittel. Han kler seg ut som kvinne for å bli venninne med sin ekskjæreste i et forsøk på å vinne henne tilbake.

 

Ryan, som i neste omgang skal spille i filmen «The Green Lantern», skal ifølge filmbransjebladet Variety også være produsent for filmen som ennå ikke har fått noen regissør.

 

Manuset skrives av Allan Loeb som også skrev manuset til «Wall Street 2: Money Never Sleeps».

 

I tillegg meldes det at Ryan skal ta over for Tom Cruise i «Motorcade» etter at han hoppet over filmen til fordel for innspillingen av «Wichita».

 

I actionthrilleren vil skuespilleren, som er gift med Scarlett Johannson, spille en agent som er på galt sted til rett tid når den amerikanske presidenten blir kidnappet i New York.

(©NTB)

 

 


Les alt om Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.179 sec - 1 pageviews