Romijn og O‘Connell fikk tvillinger

(06.01.2009, sist oppdatert 06.01.2009) Utskrift  Del på Facebook

Skuespillerparet Rebecca Romijn og Jerry O‘Connell er siste par ut i den amerikanske stjernerekken som kan omtale seg som tvillingforeldre.

Paret fikk tvillingjenter 28. desember, skriver nettstedet E! Online.

 

Paret sies å være svært lykkelige over de nye verdensborgerne, og de har gitt jentene de fengende navnene Dolly Rebecca Rose og Charlie Tamara Tulip.

 

Dette er første levering fra storkene for både Romijn og O‘Connell, som allerede i juli kunne bekrefte at det var dobbel babylykke på vei.

 

Romijn (36) som tidligere var modell, er kanskje mest kjent for rollen som Mystique i X-Men-filmene, mens O‘Connell (34) ble kjent da han spilte mot størrelser som River Phoenix, Corey Feldman og Kiefer Sutherland i filmen «Stand By Me» (1986).

 

Han er også kjent som noe av en spøkefugl, ikke minst har han gjort karriere av å parodiere Tom Cruise. Og nylig måtte han rykke ut å beklage at han omtalte sin gravide kone som «enorm» da han gjestet et amerikansk talkshow.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


¨miiniimeee
11.01.2009 02:54
HERREGUUD..SÅÅ SPENNENDE DETTE VAAR....
not.

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.195 sec - 1 pageviews