Planlegger protest mot Holmes

(03.09.2008, sist oppdatert 03.09.2008) Utskrift  Del på Facebook

En gruppe som er motstander av Tom Cruises? scientologikirke, planlegger å protestere når Katie Holmes debuterer på Broadway i oktober.

Den amerikanske skuespilleren melder overgang fra filmlerret til scenekanten når hun deltar i oppsetningen av Arthur Millers «All My Sons» på Broadway fra 16. oktober.

 

Men nå brer frykten for demonstasjoner seg. En anonym gruppe planlegger å møte opp for å markere sin avsky mot scientologikirken, som Holmes ble medlem i etter å ha giftet seg med Tom Cruise.

 

- Vi er ikke ute etter å stenge forestillingen, vi har ikke makten til det, vi vil bare markere oss. Vi vil rette søkelyset mot scientologien, og forhåpentligvis få Katie ut av det før det er for sent, sier en talsmann for gruppa til nettstedet msnbc.com.

 

Den anonyme gruppa har tidligere protestert mot scientologisenteret i New York.

(©NTB)

 


Les alt om Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews