Oprah fremdeles ikke invitert

(07.12.2006, sist oppdatert 07.12.2006) Utskrift  Del på Facebook

Nå bekrefter Oprah Winfreys representant at talkshowdronningen heller ikke er invitert til etterfesten som Tom Cruise og Katie Holmes holder i Los Angeles til helgen.

Winfrey ble ikke invitert til superparets italienske bryllup i november. Nå får hun heller ikke komme på festen som Cruises produsentpartner Paula Wagner og hans agent Rick Nicita holder for det nybakte ekteparet. Verken Oprah Winfrey selv eller Tom Cruise har kommentert hvorfor de to er kommet på kant. Det var hos Oprah at Cruise hoppet og spratt i sofaen for å vise sin brå og store kjærlighet til den yngre Katie Holmes. Noen kjendisspaltister tror årsaken ligger i at Viacom-sjef Sumner Redstone bestemte seg for å sparke ut Tom Cruise etter å ha sett showet. Andre mener årsaken kan ligge i at Oprah i mai i år uttalte at hun trodde Tom Cruise bare spilte skuespill - og at det ikke var noen ekte entusiasme som flommet over.

(©NTB)  

Les alt om Oprah Winfrey og Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.248 sec - 1 pageviews