Nytt barn i vente for Tom og Katie?

(08.03.2007, sist oppdatert 08.03.2007) Utskrift  Del på Facebook

Har Tom Cruise brukt tiden flittig? En utsending fra ekteparet Tom Cruise og Katie Holmes var nylig innom Hollywoods trendy babybutikk og bad om å få se tre utkast til et barnerom for en gutt.

- Vi ønsker å være forberedt på en guttebaby, ble utsendingen overhørt å si av andre shoppere i butikken Petit Tresor, melder TMZ.

 

Ønskene for barnerommet skal ha vært noe i blått, med sport, barnerim og tegneserier som mulige motiver. Butikken ble gitt en tidsfrist til 15. april for å komme med forslag.

 

Parets første felles datter Suri fyller et år 18. april.

 

Nå gjenstår det å se om det kan dreie seg om et nytt, egenprodusert barn - eller om Tom og Katie kaster seg på bølgen med å adoptere fra den tredje verden. Tom Cruise adopterte sammen med Nicole Kidman to amerikanske barn, Connor og Isabella.

(©NTB)

 


Les alt om Nicole Kidman og Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.499 sec - 1 pageviews