Nyqvist spiller mot Tom Cruise

(24.09.2010, sist oppdatert 24.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Den svenske skuespilleren Michael Nyqvist har fått skurkerollen i den kommende filmen «Mission Impossible IV» - mot Tom Cruise.

- Jeg liker Tom Cruise. Han er virkelig trivelig. Vi har en slags kanal som gjør at vi fungerer bra sammen. Og Brad Bird, som regisserer, er en kul fyr, sier Nyqvist til TT Spektra - på telefon fra Praha.

 

Innspillingen pågår for tiden i den tsjekkiske hovedstaden, der Nyqvist de siste dagene har oppholdt seg.

 

Etter suksessen med Millenium-filmene, som er basert på Stieg Larssons krimbøker, har Nyqvist blitt oppdaget av Hollywood, melder Aftonbladet. Han har akkurat avsluttet innspillingen av thrilleren «Abduction» mot Denzel Washington og Taylor Lautner fra «Twilight»-filmene.

 

Nyqvist rakk så vidt å få scenene i boks før tilbudet om skurkerollen i den neste «Mission Impossible»-filmen havnet i fanget på ham. Etter bare et døgn hjemme i Sverige, ble han fløyet inn til Praha.

 

- Dette prosjektet holder på fram til mars. Vi kommer til å spille inn her, i USA og i Dubai, men det blir jo noen friperioder innimellom, sier skuespilleren videre.

 

Han lover at det blir en actionspekket film.

 

- Jeg driver og trener på kickboksing og sånne ting hver dag. Og mot slutten kommer jeg og Tom Cruise til å utkjempe en stor kamp som det kommer til å ta tre-fire uker å filme. Det kommer til å bli stuntscener der vi henger i liner og slike ting.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews