Mirren foretrekker taus Beckham

(30.01.2007, sist oppdatert 30.01.2007) Utskrift  Del på Facebook

Oscar-nominerte Dame Helen Mirren tror David Beckham vil gjøre det godt på film - om han bare holder munn.

Mirren, som nylig mottok to Golden Globe-priser, sier ifølge the Sun at fotballkjendis David Beckham «kanskje er en av verdens vakreste menn».

 

Men det å være kjekk og ha vaskebrett på magen, er ikke nok om du vil bli skuespiller, skal vi tro britiske Mirren, som er blant storfavorittene til å vinne Oscar for innsatsen i «The Queen».

 

- Jeg tror han ville vært fantastisk om han hadde fått en rolle hvor han ikke trengte å holde en stor, lang tale. Kanskje en stille rolle ville gjort seg, sier Mirren om Beckham og pipestemmen hans.

 

Fort kort tid siden hevdet den italienske designeren Giorgio Armani at Beckhams nye kontrakt med fotballaget Los Angeles Galaxy handler om at briten vil bli skuespiller - ikke fotballspiller.

 

Beckham har selv innrømmet at han har fått råd av skuespillervennen Tom Cruise angående en framtidig skuespillerkarriere.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


h
04.02.2007 22:13
becham e så nydeli pen..

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.364 sec - 1 pageviews