Mer bryllupsfest for Cruise og Holmes

(07.12.2006, sist oppdatert 07.12.2006) Utskrift  Del på Facebook

Katie Holmes og Tom Cruise gir seg ikke: Nå skal de ha en etterfest i Los Angeles kommende helg, i kjølvannet av sitt storstilte Italia-bryllup.

Paret har vært på bryllupsreise på Maldivene, men når de vender nesa hjem igjen, vil de feire mer bryllup. Paret, som har sju måneder gamle Suri sammen, skal holde et cocktailparty for venner i Paula Wagners Hollywood-hjem. Wagner er filmprodusent og Cruises partner i Cruise/Wagner Productions. Cruise sin talsmann Arnold Robinson bekrefter overfor nyhetsbyrået AP at festen er et faktum. Hollywoods wonderboy Tom Cruise (44) fikk sin Katie Holmes (27) under stor ståhei i Bracciano, Italia, lørdag 18. november. Siden ble de fløyet til Maldivene, for en to ukes bryllupsferie. - Den kommende festivitasen er i hovedsak for venner som ikke kunne komme til bryllupet i Italia, utdyper Robinson. Det er foreløpig ikke kjent om TV-vertinnen Oprah Winfrey står på gjestelisten denne gangen. Winfrey har offentlig unnskyldt Cruises manglende invitasjon med at: - De hadde et visst antall gjester de kunne be.

(©NTB) 

Les alt om Oprah Winfrey og Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.244 sec - 1 pageviews