Les Grossman - The Movie?

(08.06.2010, sist oppdatert 08.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

De som digget Tom Cruise som den frittalende filmprodusenten Les Grossman i filmen «Tropic Thunder», bør krysse fingrene.

Under MTV Movie Awards dukket Tom Cruise opp som rollefiguren Les Grossman, og slo seg løs på scenen med Jennifer Lopez. Cruise fikk mye skryt for sin tolkning av den skallede og tykkfalne filmprodusenten, som for øvrig har et språk som ville fått en bryggesjauer til å rødme. Karakteren var en de mest uforglemmelige i komedien «Tropic Thunder» (2008).

 

Nå er det snakk om at det kommer en hel film om Grossman.

 

- Vi jobber med det. Jada, vi jobber med det, fortalte filmstjernen backstage på prisutdelingen til eonline.com. Ingen vet helt sikkert om Cruise bare spøkte om det hele, men han fikk i hvert fall en svært hjertelig mottakelse under MTV Movie Awards.

 

Det spørs også om forretningsmannen Tom Cruise ville ha brydd seg med å gjøre et slikt stunt, om ikke det lå en større plan bak ...

(©NTB)

 

 


Les alt om Jennifer Lopez og Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews