Kritikk mot Cruise

(20.01.2009, sist oppdatert 20.01.2009) Utskrift  Del på Facebook

Tom Cruise var «for liten» til å spille Claus von Stauffenberg i den nye filmen «Valkyrie», ifølge en slektning til den avdøde tyske offiseren.

Filmen forteller historien om von Stauffenbergs plan om å ta livet av Adolf Hitler under 2. verdenskrig, og Cruise har hovedrollen, noe som utløste kritikk fra oberstens barn - som mente at rollebesetningen ikke var realistisk.

 

Franz von Stauffenberg mener at Cruise ikke har klart å fange hans grandonkels utstråling i filmen.

 

- Tom Cruise virker veldig forsiktig, nesten som om han er redd for å spille rollen. Han prøver å virke elegant, men oppnår bare å være veldig stivbeint, sier han til den tyske avisa Welt am Sonntag.

 

- Han virker ikke sikker i rollen i det hele tatt og fremfor alt har han ikke nok utstråling. I det hele tatt virker han for liten... Fra det jeg vet om Claus von Stauffenberg fra litteraturen, historiebøkene og familiehistorier, så skal han ha vært en karismatisk mann. Noen som inspirerte folk med sitt smil, sin humor og sin sjarm, sier Franz von Stauffenberg.

(©NTB)

 


Les alt om Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.180 sec - 1 pageviews