Krise for Cruise og Holmes

(19.04.2007, sist oppdatert 19.04.2007) Utskrift  Del på Facebook

Det meldes om at det relativt nygifte filmstjerneparet Tom Cruise og Katie Holmes går igjennom en alvorlig ekteskapskrise.

Tom Cruise og Katie Holmes søker hjelp og går til terapi. De har fått en alvorlig ekteskapskrise, melder National Enquirer som har fått en av parets bekjente i tale. Kilden sier: - De har hatt noen riktig tøffe måneder og søker hjelp nå.

 

Det skal være flere ting som har utløst krisen, blant annet er det at Tom Cruises mor og søster bor sammen med dem, en påkjenning for Holmes. Samtidig meldes det at Katie Holmes ikke vil følge Cruises ønske og legge karrieren sin på hylla for å bli en hjemmets kvinne. Cruise på sin side, maser om flere barn og skal ifølge skandaleavisen forsøke å styre Holmes liv til minste detalj.

 

- Tom vil ha flere barn fortest mulig. Men selv om Katie elsker å være mamma, nyter hun å være tilbake i jobb igjen, sier kilden.

 

Holmes hadde håpet at forholdet kunne få en pause mens hun spilte inn scener til filmen «Mad Money» i Louisiana. - Men hun rakk knapt å begynne på innspillingen før Tom kom nedover for å hjelpe henne med datteren Suri, framholder kilden.

 

Ifølge National Enquirer har Katie Holmes imidlertid ingen intensjoner om å gi sin 16 år eldre ektemake på båten. Paret har i stedet søkt hjelp og går til terapi.

(©NTB)

 

 


Les alt om Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews