Kravitz holder tett om Kidman

(26.09.2007, sist oppdatert 26.09.2007) Utskrift  Del på Facebook

- Dere får aldri vite om jeg var hemmelig forlovet med Nicole, sier Lenny Kravitz.

I siste utgave av magasinet Vanity Fair avslører den australske filmdronningen Nicole Kidman at hun har vært forlovet en gang mellom Tom Cruise og Keith Urban.

 

- Jeg var forlovet med noen, men det føltes ikke helt rett. Jeg var nok ikke helt klar for det. Vi var ikke klare noen av oss, sier hun.

 

Etter denne uttalelsen har ryktene gått. I 2003 hadde hun nemlig et flere måneder langt forhold til den amerikanske rockesangeren Lenny Kravitz. Men en annen «kandidat» stiller også sterkt, filmprodusenten Steve Bing, som Kidman også vanket med en periode mellom de to ekteskapene.

 

På direkte spørsmål fra New York Post, sier Kravitz følgende om saken: - Jeg vil holde det for meg selv hvor vidt vi var forlovet eller ikke. Det er privat og mellom oss to, og sånn skal det forbli.

 

En kilde sier til samme avis at Kidman og Kravitz i en periode var på husjakt.

 

Nicole Kidman var gift med filmstjernen Tom Cruise fra 1990-2000, og de adopterte barna Isabella og Connor, som nå er henholdsvis 12 og 14 år. I 2006 giftet hun seg med countrysangeren Keith Urban.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews