Kirstie Alley vil fortsette som slanker

(20.02.2008, sist oppdatert 20.02.2008) Utskrift  Del på Facebook

Selv om Kirstie Alley har røket uklar med sin slankesamarbeidspartner, som hjalp henne med å gå ned 34 kilo, men vil likevel fortsette med å slanke folk.

Alley (57) samarbeidet med slankefirmaet Jenny Craig i tre år, men nå er det slutt. Nå ønsker hun å starte sitt eget firma. Til People sier den tidligere svært så omfangsrike skuespilleren at hun vil «utvikle og styre mitt eget slankefirma, som jeg håper å lansere i 2009».

 

- Jeg vil skape noe nytt som vil hjelpe millioner av mennesker til å slutte den tilsynelatende evigvarende slankeberg og dalbanen, sier Kirstie Alley.

 

Særlig vil hun hjelpe nye generasjoner med å holde seg slanke, sier hun i en presseuttalelse:

 

- Jeg brenner særlig for at våre neste generasjoner ikke skal kjempe med de samme vektproblemene som min generasjon har slitt med.

 

Kirstie Alley har vært scientolog de siste 25 årene. Nylig vakte det oppsikt da en intern scientologfilm av Tom Cruise kom på vidvanke, der skuespilleren blant annet hevdet at «den eneste som virkelig kan hjelpe» når man kjører forbi et ulykkessted er en scientolog, ifølge BBC.

(©NTB)

 


Les alt om Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.239 sec - 1 pageviews