Kidman ville beskytte sin nye datter

(31.01.2011, sist oppdatert 31.01.2011) Utskrift  Del på Facebook

Omsider snakker Nicole Kidman om hvorfor hun holdt sin nye datter Faith Margaret hemmelig.

- Jeg hadde lyst til å fortelle alle det fordi jeg var så glad. Men vi hadde bestemt oss for at dette var vår felles greie, og det bare bredte om seg, sier hun til bladet People om hemmelighetskremmeriet.

 

- Det beskytter henne, og det beskytter alle som var involvert i det hele, sa Kidman videre.

 

Lille Faith ble båret fram av en surrogatmor og kom til verden i romjulen. Men først 17. januar gikk Kidman og ektemann Keith Urban ut med nyheten om familieforøkelsen.

 

Fra før av har Kidman og Urban den felles datteren Sunday Rose (2), mens Kidman har adoptivbarna Isabella (18) og Connor (15) med eksmannen Tom Cruise.

 

Om navnet Faith sier Nicole Kidman at hun ble påvirket av familien sin - og av sin nye hjemby Nashville, og at det er et dobbelt «sørstats»-navn. Margaret er etter hennes egen bestemor, som fikk sitt siste barn 49 år gammel.

 

- Hun er min inspirasjonskilde, sier Kidman.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews