Kidman tøyset med fotografene

(25.11.2009, sist oppdatert 25.11.2009) Utskrift  Del på Facebook

Da Nicole Kidman og Keith Urban nylig inntok den røde løperen i forbindelse med American Music Awards, gjorde skuespilleren sitt til å starte en rykteflom.

Den rødhårede, australske skuespilleren er et yndet fotoobjekt på den røde løperen. Og det var en Kidman i svært godt slag som møtte pressen på den røde løperen foran årets American Music Awards søndag.

 

Da Kidman satte pekefingeren foran munnen og hysjet mot fotografene, samtidig som hun holdt hånden på en mage som så ut til å bule ørlite grann, er rykteflommen i gang. Flere amerikanske nettmedier, blant annet aceshowbiz.com, spekulerer nå i om skuespilleren venter sitt andre barn med countrysangeren.

 

Men kanskje var dette bare Kidmans måte å tøyse litt med mediene - de samme mediene som stadig rapporterer at hun er gravid?

 

Fra før av har hun de adopterte barna Isabella (17) og Connor (14), som hun og Tom Cruise adopterte mens de var gift, samt datteren Sunday Rose (1), som med Keith Urban.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.020 sec - 1 pageviews