Kidman snakker om ekteskapet med Cruise

(07.11.2008, sist oppdatert 07.11.2008) Utskrift  Del på Facebook

Det har gått sju år siden Nicole Kidman og Tom Cruise skilte lag. Nå snakker hun om livet med den kontroversielle Hollywood-profilen.

Når Kidman letter på sløret om livet med Cruise, skjer det i kjølvannet av alle ryktene som vil ha det til at Cruise er litt over middels kontrollerende mot sin nye unge kone, 17 år yngre Katie Holmes.

 

Nicole Kidman har hittil holdt lojalt tett om livet med Cruise, men i et nytt intervjuet med det britiske magasinet Glamour, som siteres av avisa Daily Mail, forteller hun at hun levde i ektemannens skygge.

 

- Jeg følte at jeg ble stjerne kun på grunn av forbindelsen med ham. Jeg følte ikke at de tidlige filmene var så gode, derfor skjulte jeg meg alltid i bakgrunnen. Jeg trodde jeg fortjente å være der. Vi dro på Oscar-festivitasen, og jeg tenkte at jeg var der for å støtte ham. Jeg følte det var min jobb å kle meg i en vakker kjole og bli sett - ikke hørt.

 

Kidman og Cruise var gift i ti år, fram til 2001. sammen adopterte de barna Isabella og Connor, som nå er henholdsvis 15 og 13 år gamle.

 

Etter skilsmissen fikk Kidman fart på karrieren, med hovedroller i filmer som «Moulin Rouge», «The Others» og ikke minst «The Hours» - hvor hun fikk Oscar i kategorien beste kvinnelige hovedrolle. Hun har også funnet kjærligheten på nytt, med countryartisten Keith Urban - og sammen har de datteren Sunday Rose, som ble født i juli.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews