Kidman slår tilbake

(01.09.2009, sist oppdatert 01.09.2009) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Nicole Kidman har tatt til motmæle mot et amerikansk magasin som hevder at hennes to adopterte barn med eksmannen Tom Cruise ikke lenger kaller henne «mamma».

Oscar-vinneren adopterte datteren Isabella og sønnen Connor med Cruise i løpet av deres 11 år lange ekteskap.

 

Begge skuespillerne har giftet seg på nytt. Kidman ga sitt ja til countrysangeren Keith Urban i 2006. Cruise og Katie Holmes giftet seg samme år.

 

Magasinet In Touch hevdet nylig at Isabella (16) og Connor (14) har begynt å kalle Holmes for «mamma», og videre ble det hevdet at de nå kaller Nicole ved navn.

 

Men en representant for Kidman sier nå at påstanden er rent oppspinn, og sier til GossipCop.com at «hele artikkelen er oppdiktet».

 

Kidman er også mor til Sunday Rose (1), datteren hun har med Urban, mens Cruise og Holmes har den tre år gamle datteren Suri sammen.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews