Kidman skriver om Cruise-bruddet

(25.10.2012, sist oppdatert 25.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Nicole Kidman snakker ikke ofte om bruddet fra Tom Cruise. I et nytt essay, kommer hun imidlertid litt inn på det.

Kidman og Cruise gikk hver til sitt i 2001, og Kidman har aldri lagt skjul på at skilsmissesøknaden fra Cruise kom som en overraskelse på henne. 45-årige Kidman er i dag lykkelig gift med countryartisten Keith Urban, og de har to små barn med ham. Men i et nytt essay snakker hun om den siste tiden med Cruise, og innspillingen av deres felles thriller «Eyes Wide Shut».

 

Essayet skrev hun til Hollywood Reporter for å minnes regissøren Stanley Kubrick. Hun skriver: «Folk tror innspillingen av den filmen var begynnelsen på slutten av ekteskapet mitt. Men jeg tror ikke det var slik. Tom og jeg sto hverandre svært nær da, og det var veldig mye oss og Stanley i den prosessen».

 

Hun skriver videre om innspillingen av «Eyes Wide Shut»: «Det er alltid et sjansespill å ta en mann og en kone til lerretet sammen. Men Stanley ville at vi skulle bruke ekteskapet vårt som grunnlag for filmen. Slik var Stanley. Og vi bestemte oss for å dedikere oss til en stor filmskaper».

 

Hun skriver også at hun og Tom Cruise hjalp hverandre gjennom begravelsen av Stanley Kubrick i 1999, og at beskjeden om regissørens bortgang gikk sterkt inn på henne.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews