Kidman kjøper hus i Los Angeles

(08.04.2008, sist oppdatert 08.04.2008) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Nicole Kidman og hennes musikerektemann Keith Urban har kjøpt et hus til 7 millioner dollar i Los Angeles.

Gravide Nicole, som allerede eier boliger i Nashville, New York og Australia, vil at barnet hennes skal vokse opp i Los Angeles og har kjøpt et hus i Brentwood bare noen minutter unna hjemmet til sin eksmann Tom Cruise, ifølge det amerikanske magasinet Us.

 

Boligen har fem soverom, karpedammer og panoramautsikt over byen.

 

Den 40 år gamle skuespilleren, som giftet seg med countrysangeren Keith i juni 2006, har også bestemt seg for å flytte til byen for å være nærmere de to barna hun adopterte med Tom, Isabella (15) og Connor (13).

 

Sist Nicole, som har termin i juli, bodde i Los Angeles var hun gift med Tom Cruise. Men hun solgte huset for fire år siden for 10,5 millioner dollar. I fjor fortalte Kidman at hun planla å snu ryggen til Hollywood å slå seg ned på gården i Nashville som hun hadde kjøpt sammen med Urban.

 

- Vi bor i en liten boble der jeg kan forsvinne fullstendig. Jeg er virkelig god til det, og jeg trenger ikke mye i det hele tatt. Akkurat nå er jeg ikke opptatt av å jobbe i det hele tatt, sier hun.

 

Urban turnerer for tiden med countrystjernen Carrie Underwood, mens Kidmans neste store rolle er som Valerie Plame, CIA-agenten som ble kastet ut av Det hvite hus.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews