Kidman har fått smaken på småbarnslivet

(19.11.2008, sist oppdatert 19.11.2008) Utskrift  Del på Facebook

Den australske filmskjønnheten Nicole Kidman drømmer om flere barn, og tar gjerne filmpause.

Kidman som snart kommer til å gjøre seg gjeldende på kinoer verden over i storfilmen «Australia», fant lykken på nytt med den australske countryartisten Keith Urban etter bruddet med Tom Cruise i 2001.

 

Paret fikk datteren Sunday Rose i juli i år. Og Kidman, som fra før av har to adoptivbarn fra tiden med Cruise, Connor (13) og Isabella (15), innrømmer at hun stortrives i morsrollen. I et intervju forteller hun at hun godt kunne tenke seg å legge skuespillet på hylla til fordel for flere barn.

 

- Jeg kan se tilbake på en tid med store muligheter, og det kan godt hende jeg nå velger å få flere barn, sier Kidman ifølge magasinet People. - Det er mange ting jeg vil gjøre ved siden av å spille i filmer, sier hun videre.

 

Men at livet som skuespiller ikke er helt å forakte, innrømmer Kidman glatt. På spørsmål om hvordan det var å kline til med motspiller Hugh Jackman, sier Kidman fnisende: - Vi spiller og er på jobb når vi kysser, men det var herlig arbeid.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews