Kidman angrer ikke på Cruise-ekteskapet

(07.10.2008, sist oppdatert 07.10.2008) Utskrift  Del på Facebook

Nicole Kidman og Tom Cruise gikk fra hverandre i 2001. Men hun angrer ikke på ekteskapet.

Nicole Kidman er i dag godt gift med countrysangeren Keith Urban, bosatt i Nashville og i juli fødte hun datteren Sunday Rose. Fra før har hun to adoptivbarn med Tom Cruise.

 

Ekteskapet med Hollywood-ikonet Cruise varte fra 1990-2001. Og Kidman, som giftet seg som 22-åring, sier i et intervju med magasinet Elle:

 

- Vil jeg at mine egne barn skal gifte seg så tidlig? Nei! Men det var en ekstraordinær ting for meg. Tom Lærte meg utrolig mye, jeg gikk fra å være jente til kvinne. Jeg ville absolutt gjort det om igjen.

 

Kidman (41) avslører imidlertid at hun føler en sterkere kjærlighet for Keith Urban, som hun giftet seg med i 2006.

 

- Jeg så det ikke komme, det at jeg kunne møte noen å føle en så dyp og grunnleggende kjærlighet. Jeg vil ikke ta noe fra Tom, men jeg håper han har funnet det samme - jeg vet at han opplever det samme, med Katie. Du kommer til et punkt hvor du er i stand til å være helt deg selv i et forhold.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews