Keith Urban: - Livet startet med Nicole

(30.11.2012, sist oppdatert 30.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Keith Urban sier han virkelig begynte å leve etter at han møtte kona, Nicole Kidman.

Countrysangeren, som tidligere slet med alkohol og pillemisbruk, sier nå at alt forandret seg da han møtte Oscar-vinneren Nicole Kidman i 2005. Hun var tidligere gift med Tom Cruise.

 

Urban, som for tiden er dommer i «American Idol», sier: - Jeg kan ikke engang kalle møtet mellom oss for et livsforandrende øyeblikk - for det var mer enn det. Det var da livet mitt begynte. Det er bare på den måten jeg kan beskrive det. Å møte Nic var så grunnleggende viktig for meg.

 

Han fortsetter: - Før det visste jeg egentlig ikke helt hva jeg drev med. Nå vet jeg nøyaktig hva jeg gjør og alt har mening. Jeg føler meg veldig, veldig heldig ettersom jeg møtte en som Nic, og vi deler ideologi.

 

Etter at de to giftet seg i 2006 har Keith Urban (45) fått behandling for rusmisbruk og innrømmer at det var Kidman som ga ham den rette motivasjonen til å legge alkoholen på hylla. Nå har de to barn sammen, og han sier videre til Daily Mirror:

 

- Vi kjenner forholdet vårt og det vi deler har vi bygget opp sammen. For meg er det vakkert. Nicole lyttet heldigvis til hjertet sitt og gjorde det hun følte var riktig. Hun ble hos meg. Å se den type kjærlighet, har rørt meg så dypt. Det får meg til å ville bli en bedre mann.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.303 sec - 1 pageviews