Katie vil gjøre familien lykkelig

(13.12.2007, sist oppdatert 13.12.2007) Utskrift  Del på Facebook

- Jeg ønsker å sovne i forvissning om at jeg gjorde familien min lykkelig, at jeg gjorde meg selv lykkelig, og at jeg jobbet hardt med alle sider av livet. Det er egentlig ganske enkelt.

Det er Katie Holmes, den unge konen til Tom Cruise, som i et nytt intervju nok en gang jubler over forholdet til den 14 år eldre skuespilleren og scientologen - denne gangen i In Styles januarnummer, der hun skal pryde førstesiden.

 

- Hver dag forsøker jeg å la ham vite hvor høyt jeg elsker ham, sier hustruen Holmes, som videre sier at forholdet blir bedre og bedre: - Det har gjort alt for livet mitt.

 

Hun sier til bladet at hun mer enn gjerne vil ha et barn til, selv om hun ikke har noen «særlig hast». Kanskje fordi hun har hendene fulle med Suri, som i april fyller to år. Om datteren sier Holmes:

 

- Jeg er sjokkskadd over hvor raskt hun vokser. Hun elsker å fargelegge og lage ting. Hun er dyktig til å imitere oss, og til å danse.

 

Nå skal den gode mor og hustru jobbe litt med egen karriere, og blir å se i tre filmer i 2008: Komedien «Mad Money», eventyrhistorien «The Other Side» og Ben Stiller-filmen «Tropic Thunder». Men disse filmene er enten innspilt eller godt i gang, og noen flere prosjekter står ikke på programmet hennes ifølge IMDb.

(©NTB)

 

 


Les alt om Ben Stiller og Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews