Katie og Nicole slåss om Vogue-forside

(17.09.2007, sist oppdatert 17.09.2007) Utskrift  Del på Facebook

Tom Cruise-kona Katie Holmes slåss mot mannens ekskone, Nicole Kidman, om å figurere på forsiden av Vogue i desembernummeret.

Dersom vi skal tro siste nytt fra Hollywood, kjemper Tom Cruises kvinner om å få forsiden av Vogues desembernummer. Begge damene vil gjerne framstå som stilikoner, og skal være nærmest besatt av tanken på å få pryde den prestisjefylte forsiden, melder Daily Star. Både Holmes og Kidman er aktuelle med filmer de skal markedsføre, og det regnes som toppen av kransekaka å være hovedoppslaget i motebladet Vogue rundt juletider.

 

Kidmans nye film heter «The Golden Compass», og er første film ut i en kommende serie basert på Philip Pullmans bøker. I filmen spiller Kidman mot blant andre Daniel Craig. «The Golden Compass» får premiere i desember. I januar kommer Katie Holmes film, «Mad Money», som også har Diane Keaton og Ted Danson på rollelisten.

 

Kidman blir nok ikke med mer populær hjemme hos Cruise og Holmes etter «forsidekrigen». Nylig fortalte en åpenhjertig Kidman detaljer fra sitt elleve år lange ekteskap med Tom Cruise i et intervju med Vanity Fair.

 

I dette intervjuet fortalte hun blant annet at hun og Tom hadde mistet sitt ufødte barn tidlig på 90-tallet, før de adopterte barna Isabella (14) og Connor (12).

 

Cruise sies å være i harnisk etter avsløringene, ettersom han aldri uttaler seg offentlig om sitt privatliv. Men å hoppe av lykke i sofaen til Oprah Winfrey har han gjort, mens han uttale om Katie Holmes: «Hun er utrolig. Helt utrolig».

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews