Katie Holmes liker lekeplasser

(22.12.2008, sist oppdatert 22.12.2008) Utskrift  Del på Facebook

Katie Holmes har fått stor sans for lekeplasser.

Skuespilleren, som har den to år gamle datteren Suri med ektemannen Tom Cruise, har fattet interesse for lekeområder for barn etter at hun selv ble mor.

 

- Vi var i Berlin og jeg ble veldig imponert over lekeplassene deres. Det er utrolig hva du kan bli opptatt av som mor. Du tenker: «Flott treverk på huskestativet».

 

Selv om ekteparet har råd til det meste, sier Holmes at hun liker å gjøre ting selv og er flittig kunde hos Home Depot, en av de største jernvarekjedene i USA.

 

- Jeg har vært der mange ganger med andre mødre. Jeg vet hvordan jeg skal dytte en handlevogn. Jeg er ikke noen puslete jente.

 

Katie (30) er heller ikke bekymret for den påståtte vanskelige toårsalderen når det gjelder Suri.

 

- Jeg håper bare ikke hun ser på meg og tenker: «Mamma, er du i ferd med å nærme deg de forferdelige 30-årene?», sier Holmes i et intervju som står å lese i «The Black Book of Hollywood Pregnancy Secrets».

(©NTB)

 


Les alt om Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken







 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews