- Katie Holmes kommer godt ut av det

(28.08.2012, sist oppdatert 28.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

Selv om hun får en moderat skilsmissesjekk fra Tom Cruise, sett med Hollywoods øyne, kommer Katie Holmes brukbart fra bruddet fra en av Hollywoods største skuespillere.

Holmes får 400.000 dollar årlig i barnebidrag fra Cruise, men hun har store verdier i sitt eie etter ekteskapet. En kilde sier til RadarOnline: - Tom var ekstremt spandabel mot Katie, og ga henne overdådige gaver i løpet av ekteskapet. Hun fikk millioner av dollar i form av smykker, Hermés-vesker og andre verdifulle gjenstander.

 

- Et år ga Tom Katie diamantørepynt i bursdagsgave som alene lett er verdt over 500.000 dollar. Og Katie får beholde alt av smykker, håndvesker, pynt og designerklær.

 

Kilden legger til: - Katie var aldri sammen med Tom på grunn av pengene. Da det ble klart at de skulle skilles, ville hun bare ha det unnagjort, og med så lite ståhei rundt Suri som overhodet mulig. Suri har alltid vært det viktigste for Katie.

 

Skilsmissen mellom Cruise og Holmes gikk igjennom forrige uke, og Holmes får hovedomsorgen for datteren på seks år,

 


Les alt om Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.179 sec - 1 pageviews