- Katie Holmes har den beste «hevnkroppen»

(17.12.2012, sist oppdatert 17.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Katie Holmes har vunnet en noe uvanlig kåring. Hun troner på toppen av en liste over «beste kropp etter skilsmisse».

Det er magasinet Fitness som mener Katie Holmes aldri har sett bedre ut. Magasinet har sett nærmere på kjentfolk som har kommet i toppform etter skilsmisse, og Tom Cruise-eksen gikk altså av med seieren i 2012. Listen kalles «Hevnkroppen».

 

Skuespilleren skilte lag med Cruise i juni etter et seks år langt ekteskap. Hun har nå hovedomsorgen for datteren Suri (6).

 

Magasinet har videre Katy Perry på andreplass. Hun skilte seg fra Russell Brand for et år siden, etter bare 14 måneder som mann og kone.

 

Katie Holmes gjennomfører jevnlig spinningtimer ved det kjendistette treningssentret Soul Cycle i New York. Hun skal også være tilhenger av en diett som sverger til mye frukt og grønt. Hun har tidligere fortalt at hun kommer fra en familie som setter helse høyt. Holmes klarte seg også bra da hun løp New York-maraton i 2007.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews