Katie Holmes er klar for flere barn

(05.06.2007, sist oppdatert 05.06.2007) Utskrift  Del på Facebook

Å være mor til lille Suri er ifølge Katie Holmes en så stor glede at det vil komme flere barn.

Katie Holmes ble nylig intervjuet av det amerikanske TV-showet Entertainment Tonight, hvor hun fortalte at hun er klar for familieforøkelse. Om tiden med Suri og ektemannen Tom Cruise, sier hun: - Vi har det rett og slett fantastisk sammen.

 

Holmes og Cruise ble foreldre til lille Suri i april i fjor, og har brukt mesteparten av tiden etterpå utenfor rampelyset.

 

Og da hun fikk spørsmålet om det kommer til å vanke flere barn i familien, svarte hun kjapt: - Ja, absolutt.

 

Cruise har to adoptivbarn med ekskona Nicole Kidman: En 12 år gammel sønn, og en 15 år gammel datter. Holmes sier hun verdsetter rollen som stemor.

 

- Barna er så søte, de er så flinke med Suri og hun lyser opp når hun ser dem. Vi har så mange unger i huset vårt, det er alltid liv og røre og herlig barneskrål hjemme hos oss.

 

Skuespilleren returnerte nylig til arbeidslivet for å spille inn filmen «Mad Money» med Diane Keaton og Queen Latifah. Hun sier ektemannen Tom Cruise gjør overgangen lett for henne, og framholder: - Han er en fantastisk far.

(©NTB)

 


Les alt om Nicole Kidman og Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews