Jonathan Ross vil ha Tom Cruise

(08.01.2009, sist oppdatert 08.01.2009) Utskrift  Del på Facebook

Den britiske TV-programverten Jonathan Ross (48), som ble suspendert etter å ha lagt igjen upassende beskjeder på telefonsvareren til skuespilleren Andrew Sachs, vender tilbake.

Nå går ryktene om at Tom Cruise er aktuell til å være med i Ross sitt program når det vender tilbake til skjermene fredag 23. januar.

 

Cruise dukker opp i London i forbindelse med hans nye film «Valkyrie» som har britisk premiere samme dag, altså 23. januar. Og produsentene av «Friday Night with Jonathan Ross» har nå innledet samtaler med skuespilleren, melder britisk presse.

 

Det er allerede klart at komikeren Lee Evans og skuespilleren Stephen Fry skal være med i programmet når Ross vender tilbake.

 

Det britiske kringkastingsselskapet BBC forsøker ifølge Telegraph.co.uk å få med Cruise for å tone ned uønsket oppmerksomhet eller kontroverser når det første programmet blir sendt etter at Ross ble suspendert.

 

Programlederen skal ifølge samme avis også ha blitt bedt om å tone ned banningen sin - og ikke komme med grove bemerkninger.

 

Jonathan Ross ble suspendert i tre måneder etter at han var med i Russel Brands radioprogram på BBC, som mottok 42.000 klager etter sendingen.

(©NTB)

 


Les alt om Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews