- Jeg var arrogant

(16.12.2008, sist oppdatert 16.12.2008) Utskrift  Del på Facebook

New York (NTB): Etter å ha tenkt seg om i tre år, innrømmer skuespiller Tom Cruise at han oppførte seg arrogant i et TV-intervju.

Cruise har fått et bajas-stempel etter å ha oppført seg merkelig i forskjellige sammenhenger, blant annet under et berømt intervju med TV-dronningen Oprah.

 

Også hans kjærlighetsliv og tilknytning til den beryktede Scientologi Kirken har gjort at kjendistabloidene har lagt sin elsk på Top Gun-skuespilleren.

 

Men nå har Cruise hatt litt tid til ettertanke etter intervjuet han gjorde med NBCs «Today». I intervjuet avfeide han blant annet psykiatri som en falsk vitenskap.

 

Men ifølge nyhetsbyrået Reuters tar Cruise nå selvkritikk for uttalelsene, og mener han har lært seg ei lekse. Selv velger han å kalle oppførselen sin for «arrogant».

(©NTB)

 

Etter å ha tenkt seg om i tre år, innrømmer skuespiller Tom Cruise at han oppførte seg arrogant i et TV-intervju. Foto: AP

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Les alt om Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews