Jada Pinkett Smith forsvarer TomKat

(04.05.2007, sist oppdatert 04.05.2007) Utskrift  Del på Facebook

- Folk tror Tom og Scientologi - kirken gjør livet surt for Katie. Vel det er ikke tilfelle, sier Jada Pinkett Smith.

Jada Pinkett Smith, som er gift med Will Smith, hevder Tom Cruises unge hustru er svært selvstendig. Til People.com sier hun:

 

- Katie kjører sitt eget show. Og hun er en flott mor. Barna, Connor, Bella og Suri, er dynamiske barn og svært tilfredse. Og ektemannen er veldig, veldig fornøyd.

 

Pinkett Smith avviser på alle måter at Holmes (28) er hjernevasket og en fange i ekteskapet, slik enkelte medier har framstilt forholdet mellom henne og Tom Cruise (44).

 

- Jeg får vondt av å lese slikt! Jeg ser dem sammen, og Tom er ikke slik i det hele tatt mot henne! La meg fortelle deg: Katie er ikke en liten og stakkarslig kattunge, hun er mer en tiger.

 

Smith, som er en nær venn av Cruise-Holmes-klanen, var også til stede under Italia-bryllupet i fjor, og sier hun var imponert over hvordan bruden taklet det harde mediekjøret.

 

- Alt som skrives om dem er bare latterlig, avslutter hun.

(©NTB)

 


Les alt om Pink og Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews