J. Lo tar en Katie

(29.11.2007, sist oppdatert 29.11.2007) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Lopez skal føde sitt barn i stillhet.

Jennifer Lopez «tar en Katie Holmes». Hun har bestemt seg for å følge scientologikirkens praksis med «stille fødsel» med en avslappet, stille atmosfære i fødestua.

 

Ifølge scientologenes hjemmeside kan den fødende kvinnen gi fra seg lyder, men ikke snakke, ettersom man tror dette kan ha en traumatisk effekt senere i livet. Som eksempel på støyen som bør unngås, oppgis skravlete leger og sykepleiere, folk som roper «Press, Press» og høylytte eller lattermilde bemerkninger fra ektemenn.

 

Jennifer Lopez er ikke medlem av scientologikirken, men flere av hennes nærmeste venner er det, blant dem Katie Holmes, Tom Cruise og Leah Remini.

 

Det er disse som skal ha foreslått «stille fødsel» for Lopez, melder Aftonbladet, som siterer den amerikanske kjendisbloggeren Janet Charlton.

 

Scientologikirkens grunnlegger L. Ron Hubbard anbefaler også at det ikke brukes noen form for medikamenter under fødselen, men kirken presiserer at det er opp til moren og hennes lege hvorvidt dette er nødvendig dersom fødselen blir problematisk.

 

Jennifer Lopez venter barn med ektemannen Marc Anthony. Paret har bekreftet at de venter smått, men har ikke sagt noe om når den lille kan ventes. Derfor spekuleres terminen å være i alt fra april, mai og juni neste år.

(©NTB)

 


Les alt om Jennifer Lopez og Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews