J. Lo tar en Katie

(29.11.2007, sist oppdatert 29.11.2007) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Lopez skal føde sitt barn i stillhet.

Jennifer Lopez «tar en Katie Holmes». Hun har bestemt seg for å følge scientologlæren, som råder fødende til å holde sine smerteskrik inne og unngå bruk av smertestillende preparater.

 

Ifølge scientologilæren skal kvinner som nedkommer være helt stille under forløsningen, ettersom man tror barnet kan bli traumatisert av å høre sin mor hyle og skrike.

 

Jennifer Lopez er ikke medlem av scientologikirken, men flere av hennes nærmeste venner er det, blant dem Katie Holmes, Tom Cruise og Leah Remini.

 

Det er disse som skal ha overtalt henne til å forsøke å holde seg så stille som mulig når vannet går, melder Aftonbladet, som siterer den kjente amerikanske kjendisbloggeren Janet Charlton.

 

Scientologer sverger også til fødsel uten smertestillende.

 

Jennifer Lopez venter barn med ektemannen Marc Anthony. Paret har bekreftet at de venter smått, men har ikke sagt noe om når den lille kan ventes. Derfor spekuleres terminen å være i alt fra april, mai og juni neste år.

(©NTB)

 


Les alt om Jennifer Lopez og Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.183 sec - 1 pageviews