Holmes vil spille vampyr

(08.10.2009, sist oppdatert 08.10.2009) Utskrift  Del på Facebook

Katie Holmes vil spille vampyr i sin neste film.

Skuespilleren elsker å se på skrekkfilmer og sier hun ville likt å spille en udødelig blodsuger, så lenge historien er realistisk.

 

- Det kan være i en hvilken som helst sjanger. Jeg liker til og med vampyrfilmer - de må bare være godt laget. Jeg vil tro på karakterene. I det øyeblikket de begynner å virke urealistiske, er jeg ikke interessert, sier hun til det amerikanske magasinet Elle.

 

Selv om hun elsker skuespill sier Holmes at hun aldri vil sette sin karriere foran familien. Den 30 år gamle skuespilleren, som har tre år gamle Suri med ektemannen Tom Cruise, sier familien er det viktigste i livet hennes.

 

- I mitt eget liv dreier alt seg om familien. Jeg gjør det jeg må gjøre, men det er mer et spørsmål om hvordan det står til med alle. Og det er flott for meg som skuespiller å legge noe av det inn i karakteren min, sier hun.

(©NTB)

 


Les alt om Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews