Holmes snakker med eksen igjen

(24.09.2012, sist oppdatert 24.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Katie Holmes skal ha tatt opp tråden med ekskjæresten fra «Dawson‘s Creek»-serien, Joshua Jackson, etter at hun skilte lag med Tom Cruise.

Både Holmes og Jackson spilte i den populære ungdomsserien på 90-tallet, før Katie Holmes ble fru Tom Cruise.

 

Men nå, som hun er nyskilt, skal de to ha snakket med hverandre, dersom vi skal tro et intervju. Jackson er sammen med den tyske skuespilleren Diane Kruger, men synes det er fantastisk å ha fått kontakt med Holmes igjen.

 

Han sier til «George Strombolopolous Tonight»: - Som med alle gamle venner blir man glad når man får kontakt igjen. Hun sa: «Hvordan går det med deg? Jeg har fått en datter!», og jeg svarte: «Ja, det er helt vilt, jeg har hørt om det». Det er veldig hyggelig å ha kontakt igjen.

 

Holmes og Jackson datet gjennom den første sesongen av TV-serien i 1998.

 

Canadisk-fødte Jackson har også avslørt at han drømmer om å gjenforenes på TV-skjermer med hele «Dawson‘s Creek»-gjengen. Blant ungdommene som spilte i serien, er det Michelle Williams som har gjort det skarpest som skuespiller i ettertid.

(©NTB)

 

 


Les alt om Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews