Holmes snakker klær

(16.08.2010, sist oppdatert 16.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Katie Holmes er kanskje mest kjent for rollen som Joey Potter i 90-ungdomsserien «Dawson?s Creek», og for ekteskapet med Tom Cruise.

Men hun har vist seg som en allsidig dame, med teaterroller, dans og ikke minst en utpreget stilsans.

 

Ifølge nymag.com har hun nå lansert sitt eget klesmerke. Hun eier 50 prosent av Holmes & Yang som kommer med et lite knippe luksusplagg i høst, plagg som ifølge kjennere er klassiske og enkle - og kan få en til å tenke på Lauren Bacalls garderobe i hennes glansdager.

 

Holmes selv gir datteren Suri (4) mye av æren for klesinteressen: - Jeg begynte å lage klær til Suri da hun ble født, jeg designet små kjoler og fikk så noen til å sy dem for meg. Jeg har alltid elsket klær, og da Suri kom ville jeg at enkelte plagg skulle være fra meg. Så jeg laget noe - bare for henne. Det var det som fikk meg inn i dette.

 

Holmes sier videre at hun misunte menn alle de skreddersydde og enkle skjortene, og at da hun sammen med designer Jeanne Yang begynte å tenke ut et konsept, så ville de lage noe enkelt og tidløst.

 

- Helt siden oppveksten har jeg elsket klær. Min mor hadde en tekstilbutikk, forteller Holmes videre i intervjuet med nymag.com - og legger til at Suri har arvet klesinteressen.

 

- Hun plukker ut sine egne klær, det har hun gjort siden hun var halvannet år gammel.

 

Dette er også året for Holmes comeback til filmen. Hun har en liten rolle i Jonathan Ames-regisserte «The Extra Man». Og hun har store roller i kommende filmer som «The Romantics», «Don?t Be Afraid of the Dark» og «The Son of No One». Hun spiller også Jackie Kennedy i en miniserie i regi av History Channel.

(©NTB)

 


Les alt om Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.219 sec - 1 pageviews