Holmes: - Ikke bare fru Cruise

(07.12.2008, sist oppdatert 07.12.2008) Utskrift  Del på Facebook

Katie Holmes er lei av ryktene om at hun kontrolleres av ektemannen etter at hun giftet seg med ham i 2006.

Skuespillerne snakker ut om alt ryktemakeriet som vil ha det til at hun er en underdanig kone til en superstjerne. I et intervju med magasinet Style, sier hun:

 

- Det er en oppfatning om meg at jeg har blitt en veggpryd, en kvinne som ikke har noe kontroll over livet sitt. Og det er helt feil. Helt fra starten har jeg tatt markante valg i livet mitt.

 

Hun avviser ryktene om at forholdet til Cruise styres ut fra kommersielle eller økonomiske interesser, og sier hun ble helt satt ut av Tom Cruise første gang hun traff ham.

 

- Da jeg møtte Tom var jeg helt over meg av forelskelse, ja, jeg så også opp til ham da jeg vokste opp. Han er Tom Cruise! Da jeg møtte ham var han så full av varme, og jeg tenkte: «Wow! Du er både superstjerne og menneske». Han fikk meg til å føle meg så spesiell.

 

Hun understreker at hun hever seg over det meste av sladderen, særlig nå som hun er så opptatt av teaterstykket «All My Sons» som spiller på Broadway for tiden.

 

- Jeg har mye å gjøre. Jeg er mor og skuespiller med et stykke som skal spilles hver kveld. Jeg kan ikke la meg forstyrre av alt mulig.

(©NTB)

 

 


Les alt om Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.184 sec - 1 pageviews