Holmes: - Avhengig av is etter skilsmissen

(09.11.2012, sist oppdatert 09.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Katie Holmes (33) sier hun har fått en ny lidenskap etter at hun skilte seg fra Tom Cruise: Is.

De to skuespillerne var gift i seks år og har datteren Suri (6) sammen. Nå forteller Katie Holmes at hun ga seg selv en daglig oppmuntring da det stormet som verst under skilsmissen.

 

Hun søkte tilflukt i hjembyen Toledo i Ohio med datteren over sommeren, og det var her hun la seg til den lille vanen med å spise is hver kveld. Hun sier til avisen Times at hun og advokatfaren Martin tok daglige utflukter til havna og iskremsjappa, hvor hun utviklet en forkjærlighet for en is med vanilje, sjokolade og karamell.

 

Men hun understreker at hun også løp hver dag for å være sikker på at ikke isfråtsingen satte synlige spor.

 

I intervjuet forteller hun også at hun ofte føler seg litt fremmedgjort i New York, hvor hun for tiden bor - fordi hun alltid vil være en «småbyjente».

 

- Jeg tenker på meg selv som et barn av Midtvesten. Jeg kjøper vin i pappeske. Det er godt og mye enklere å åpne. Jeg er ingen snobb. Jeg ringer foreldrene mine og søsknene mine hele tiden og spør dem til råds.

(©NTB)

 

 


Les alt om Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.188 sec - 1 pageviews