Hevder Nicole Kidman er gravid

(28.03.2007, sist oppdatert 28.03.2007) Utskrift  Del på Facebook

Nicole Kidman og ektemannen Keith Urban skal etter sigende vente barn.

- Nicole og Keith skal ha barn. De har svevd på skyer siden de fikk nyheten, sier en venn av paret til det australske magasinet Women?s Day.

 

Hollywood-stjernen har vært gjennom måneder med fruktbarhetsbehandling, og nå skal alle forsøkene endelig ha gitt resultater. Kidman og Urban skal ha forsøkt å få barn siden de giftet seg i juni i fjor.

 

- Nicole har drømt om denne dagen helt siden de giftet seg. Alle vet at hun har verket etter å få et barn. I lang tid har det vært det eneste hun har snakket om, sier kilden.

 

Kidman har to adopterte barn fra sitt ekteskap med Tom Cruise.

 

Senest i januar spekulerte media i om Kidman var gravid. Da handlet hun søte småting i den trendy babyutstyrforretningen Petit Tresor i Los Angeles, og spørsmålet var: Handlet hun til seg selv?

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.181 sec - 1 pageviews