Har døpt tvillingene

(15.04.2008, sist oppdatert 15.04.2008) Utskrift  Del på Facebook

Max og Emme, tvillingene til Jennifer Lopez og Marc Anthony, er blitt døpt - og nå diskuteres det på ryktebørsen om scientologen Tom Cruise virkelig er gudfar for barna.

Dåpen skal ha funnet sted sist lørdag i en kirke på Long Island i New York, og det var en intim, liten seremoni der bare kjendisparets nærmeste venner og familie var til stede, ifølge In Touch.

 

Deretter var det mottakelse hjemme hos Lopez og Anthony, som bor ikke langt unna. Foreløpig vites ikke hvem som er tvillingenes gudfar, selv om kilder i forrige uke sa til mediene at Jennifer Lopez hadde spurt sin gode venn Tom Cruise om å stille ved døpefonten.

 

Marc Anthony skal imidlertid ha vært lite begeistret for ideen, siden han er katolikk. Det er også Jennifer, som imidlertid har en far som tilhører scientologsekten, og overtalte ektemannen etter å ha påpekt hvor mye Cruise hadde gjort for barna deres, som kom til verden 22. februar.

(©NTB)

 


Les alt om Jennifer Lopez og Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.215 sec - 1 pageviews