Hanks nye korstog

(09.06.2009, sist oppdatert 09.06.2009) Utskrift  Del på Facebook

Når Hank von Helvete innleder sitt korstog mot psykiatrien, later det til at han følger i fotsporene til Tom Cruise.

Ifølge VG skal Turboneger-vokalisten starte sin egen kampanje «Rock for Rights», der han skal kjempe mot blant annet legemiddelindustrien, som han kaller «en bande med kriminelle som har fått statlig støtte».

 

Rockesangeren kjører for tiden rundt i en bil med klistremerket «Stop psychiatry from killing children», og har ifølge VG en manager/livvakt som er tilknyttet organisasjonen Citizens Commision on Human Rights, som ble stiftet av scientologikirken i USA.

 

Selv har Hans-Erik Dyvik Husby, som han egentlig heter, fått hjelp med rusmisbruket sitt ved en Narconon-klinikk i Sverige. Tom Cruise bekreftet tilknytningen i et intervju med Der Spiegel i 2005: - Scientologien har det eneste suksessfulle rusavvenningsprogrammet i verden, kalt Narconon.

 

For snart fire år siden kom Tom Cruise opp i en heftig debatt på NBCs «Late Show» med vert Matt Lauer. Måneden før hadde Cruise i et annet TV-show gått hardt ut mot Brooke Shields fordi hun brukte antidepressiva mot sin fødselsdepresjon. Dette spurte Lauer Cruise ut om, og fikk som svar at «psykiatri er en pseudovitenskap». Cruise hevdet også at Lauer og Shields ikke visste hva de snakket om, og uttalte:

 

- Dere kan ikke psykiatriens historie. Det gjør jeg.

(©NTB)

 


Les alt om Brooke Shields og Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews