Foreldre frykter Suri-forveksling

(04.09.2012, sist oppdatert 04.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Katie Holmes har skrevet datteren hun har med Tom Cruise, 6 år gamle Suri, inn på en fornem New York-skole. Men klassekameratenes foreldre er ikke like fornøyd.

De frykter nemlig at døtrene deres vil bli forvekslet med Suri av hordene med paparazzifotografer man venter vil henge rundt utenfor skolen. Nå ber bekymrede foreldre om at det ryddes opp i kjendisfotografene.

 

- Jeg har blitt oppringt av to forskjellige foreldre som forteller meg at barna deres er vakre, småjenter som ligner Suri. Jentene er alle kledd i skoleuniform, og de er bekymret for at døtrene blir forvekslet med Suri av fotografene utenfor skolen, sier utdanningskonsulent Dana Haddad til New York Post.

 

Skolen heter Avenues: The World School, og er helt nybygd. Det koster Holmes og Cruise 230.000 kroner i året å ha Suri der som elev. Den spesialiserer seg på et globalt pensum, meldes det videre. Allerede før den var bygd, sto mer enn 5.000 foreldre i kø i håp om å sikre barnet sitt en av de 1.320 elevplassene på 12 trinn.

(©NTB)

 

 


Les alt om Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.202 sec - 1 pageviews