Flaut møte for Holmes

(30.10.2012, sist oppdatert 30.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Katie Holmes gjorde en spesiell observasjon da hun og datteren spiste middag ute nylig.

Skuespilleren, som inntil nylig var gift med Tom Cruise, inntok en bedre middag hos Mr Chow - Tribeca i New York lørdag. Hun ble plassert rett ved en gjeng ungdommer som var ute og feiret halloween. Temaet for festen deres var rett og slett «Befri Katie Holmes», noe som også sto på flere av gjestenes T-skjorter.

 

33-årige Holmes hadde med seg sin seks år gamle datter da hun oppdaget T-skjortene. En av dem hadde også påskriften: «Redd Suri!»

 

Slagordene skriver seg fra tiden da Holmes var gift med den profilerte skuespilleren og scientologen. Ekteskapet var omgitt av rykter, ikke minst om at Tom Cruise kontrollerte alt Katie Holmes foretok seg. I juli tok Holmes ut skilsmisse.

 

Et av medlemmene i partygjengen skal også ha vært utkledd som Tom Cruises rolle i «Top Gun».

 

Et øyevitne sier til New York Post at samtlige ved nabobordet raskt dekket til T-skjortene i respekt for Holmes og datteren da de oppdaget hvem som hadde satt seg ved siden av dem. Holmes på sin side skal ha beholdt roen og spist og hygget seg med datteren.

(©NTB)

 


Les alt om Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews