Dyrt hotellopphold for Holmes og Cruise

(17.06.2009, sist oppdatert 17.06.2009) Utskrift  Del på Facebook

Skuespillerekteparet Katie Holmes og Tom Cruise kommer til å tilbringe tiden i luksuriøse omgivelser når de skal bo i Australia en periode.

Paret skal bo i toppetasjen i det nyoppussede hotellet Crown Towers i Melbourne. Suiten har en prislapp på 27.500 dollar døgnet, eller rundt regnet 176.000 kroner.

 

De skal bo der mens Holmes er med på innspillingen av thrilleren «Don?t Be Afraid of the Dark» og være gjestene til scientologkollega James Packer, som eier hotellet.

 

Paret og deres tre år gamle datter Suri vil ha panoramautsikt over byen, egen butler og en barnepike tilgjengelig døgnet rundt.

 

Suiten har blant annet fire store soverom, en egen heis, store marmorbad og hypermoderne kjøkken. Det største soverommet sies å være større enn et normalt hus, melder Melbourne Herald Sun.

 

Suiten blir regnet som en av de mest eksklusive i verden og rom 3918 har hatt noen av verdens største gamblere som sine gjester.

 

Selv ikke USAs tidligere president Bill Clinton klarte å vippe bort spilleren George Lu fra rommet i 2001.

(©NTB)

 


Les alt om Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews