Diaz reiser for å få kjærlighet

(18.06.2010, sist oppdatert 18.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Da Cameron Diaz gjorde en stor fotoreportasje for herremagasinet Playboy, fortalte hun at hun ofte må ta luftveien for å få sin dose kjærlighet.

- Å hjelp, jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har satt meg på et fly for å få litt kjærlighet. Det er ikke uvanlig i vår bransje; min livsstil krever det. Jeg må alltid reise for at det skal bli noe på meg, ler Diaz i intervjuet.

 

Den langbeinte blondinen snakket videre til magasinet om kjærlighet, sex, profilerte kjendisforhold og Hollywood-karrieren. Hun har to filmer som kommer nå. Først ut er «Knight and Day»; en spionkomedie med Tom Cruise i den andre hovedrollen. Deretter følger «The Green Hornet», hvor hun spiller mot Seth Rogen. Filmen beskrives som en helsprø superheltfilm.

 

Om hvor vidt hun er i et forhold akkurat nå, svarte blondinen: - Nei, nei, nei. Jeg har vært i forhold siden jeg var 16 år gammel. I det siste har jeg tatt et bevisst valg og unngått forhold, og det skal jeg holde fram med så lenge jeg vil. Jeg har holdt meg unna alle feller der ute, og unngått å involvere meg i noe som potensielt kan utvikle seg til noe lignende. Jeg vil ha et forhold til meg selv akkurat nå.

 

Og angivelig har hun ingen problemer med å jobbe sammen med Justin Timberlake i en kommende film, og sier tvert imot at de har det veldig moro sammen. Hun sier dynamikken deres handler om at de elsker å le sammen. Hun har også sansen for Tom Cruise: - Tom er super. Han er en spesiell person. Han har stor lidenskap når det kommer til å lage film og når det gjelder familien sin. Å jobbe med Tom får meg til å ønske å være like entusiastisk og energisk som ham.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.196 sec - 1 pageviews